Pokud vám speciální akce od Microsoftu proběhla pod radarem stejně jako nám, tak to pojďme společně napravit. Xbox Series X se díky Black Friday dostal pod hranici 10 tisíc korun. Konzoli je možné koupit za 9 990 Kč.

Nabídka platí do 27. 11. letošního roku. Ve slevě najdete také balíček konzole s hrou Diablo IV, případně se závody Forza Horizon 5. Ve slevě je ještě Xbox Series S.

Až 25 % můžete ušetřit u vybraných bezdrátových ovladačích Xbox. Plus si ke všemu můžete koupit ještě hry ve slevě, včetně Starfieldu, strategie Age of Empires IV, Forzy Horizon 4, Forzy Horizon 5, Halo Infinite, Minecraftu Dungeons, Minecraftu Legends nebo Sea of Thieves.

Vše můžete koupit například na CZC.cz.

Xbox Series X je nejrychlejší a nejvýkonnější Xbox všech dob. Hráče láká na možnost hrát tisíce titulů ze čtyř generací konzolí a užívat si známých i méně známých novinek díky předplatnému Xbox Game Pass.

Srdcem Xboxu Series X je technologie Xbox Velocity Architecture, která kombinuje speciální SSD s integrovaným softwarem pro rychlejší a efektivnější hraní výrazně rychlejším načítáním. Díky technologii Quick Resume můžete plynule přecházet mezi více hrami.