Microsoft oznámil už druhou prezentaci letošního roku. Před měsícem a něco se konal Xbox Developer_Direct věnovaný hrám od interních týmů americké společnosti. Tentokrát nás poctí návštěvou tituly od partnerů.

Xbox Partner Preview se uskuteční ve středu 6. března/marce v sedm večer našeho času. Součástí show bude Capcom, Nexon nebo Electronic Arts.

V současné době jsou potvrzeny tyto hry: akční dobrodružství Kunitsu-Gami: Path of the Goddess (Capcom) s epickými bitvami mezi říší duchů a smrtelníků v japonském prostředí, hardcore akce The First Berserker: Khazan (Nexon), diablovka Path of Exile 2 (Grinding Gear Games) a 2,5D akční metroidvania/plošinovka Tales of Kenzera: Zau (EA).

Microsoft toho ale slibuje mnohem více. Účast tweetem naznačují například 11 bit studios, kde vzniká Frostpunk 2 a The Alters. Jde také o vydavatelé her The Invincible a The Thaumaturge. Už dříve bylo potvrzeno zařazení mrazivé survival strategie Frostpunk 2 do Game Passu, tak je možné, že uvidíme více právě z tohoto projektu.

Všechny hry, co budou ukázány, tak vyjdou pro Xbox Series X/S a PC, stejně tak by měly být dostupné v předplatném Game Pass. Prezentaci je možné sledovat na YouTube v rozlišení 4K při 60 snímcích za sekundu a Twitchi v rozlišení 1080p při 60 snímcích.