Článek vznikl v rámci placené propagace: Xbox Live Gold a jeho program Games with Gold je minulostí. Společnost Microsoft své dlouholeté předplatné změnila na Xbox Game Pass Core. Tahle služba je ideálním předplatným na konzolích Xbox. Zachovává výhody členství jako je online hraní, zlevněné hry ve vybraných akcích až o 75 % a k tomu přidává katalog čítající více než 25 oceňovaných her.

V seznamu nechybí tituly různorodého žánru. Najdete v něm adrenalinovou first-person střílečku Doom Eternal, oblíbené arkádové závody v otevřeném světě Forza Horizon 4, sci-fi akci Halo 5: Guardians, multiplayerový hit Among Us, příběhové dobrodružství Firewatch, temné plošinovky Limbo a Inside, drsný Dead Cells i stále lepší multiplayerový Fallout 76 a The Elder Scrolls Online.

Dále survival Grounded, stealth akci Dishonored 2, kooperativní loupežnou akci Payday 2, nejen farmářské dobrodružství ve Stardew Valley nebo bezstarostný a relaxující zážitek prostřednictvím PowerWash Simulatoru.

Zaujal vás Xbox Game Pass Core? Předplatné můžete koupit ve formě tříměsíčního, šestiměsíčního a ročního kuponu na Herní-kupony.cz, kteří jsou oficiální prodejce kuponu, mají ceny bez navýšení a spolehnout se můžete na českou zákaznickou podporu. Pokud nemáte platební kartu, bude se vám hodit rychlé, snadné a bezpečné dobití peněženky a prodloužení předplatného kuponem. Kupon dorazí hned. K platbě můžete využít online převod, běžný převod, můžete zaplatit pomocí mobilního telefonu přes SMS nebo hotovostí na terminálech Sazky. Vybrat si můžete kupon v různé hodnotě.