Pokud rádi slyšíte zvuk skřípajících plechů a cítíte pálení gum, tak budete mít velkou radost z oznámení pokračování závodní hry Wreckfest. Bývalí autoři legendárního FlatOutu se opět zaměřili na bouračky a realistický systém destrukce.

Wreckfest 2 běží na nové verzi fyzikálního enginu ROMU, který si dokáže lépe poradit s poškozením na vozidlech a postarat se, aby došlo k ovlivnění chování automobilů. Vše má umocnit propracovaný zvuk a možnosti volné úpravy strojů, od lakování přes výkon až po rez. Ano, na části vozidla můžete nanášet rez.

„Závoďte v intenzivních osobních soubojích na vysokorychlostních okruzích, čelte překážkám na bláznivých tratích se skoky, křižovatkami a protijedoucími vozidly, nebo se vydejte za demoliční nadvládou v různých derby arénách,“ lákají autoři.

Ve všech případech usednete do starých, promačkaných a záplatovaných aut. Jedno z nich si vyberete a přizpůsobíte si ho. Chybět nebude přepracovaná kariéra. Má podporovat každý herní styl při cestě za titulem šampiona. Potom jsou tady online závody, režim rozdělené obrazovky a nejrůznější výzvy, turnaje a podpora modifikací na PC přes Steam Workshop.

Wreckfest 2 je ve vývoji pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.