U příležitosti 25. výročí hry Worms Armageddon připravily společnosti Team17 Digital a Digital Eclipse speciální verze pro konzole, aby si zážitek z Worms Armageddon mohla užít také nová generace hráčů. Zároveň chtějí vyvolat příjemné vzpomínky těch, kteří si bitvy červíků užívali v době, kdy hra vyšla.

Výroční edice vyjde 26. září/septembera letošního roku pro Nintendo Switch a poslední dvě generace konzolí PlayStation a Xbox. Obsahovat bude online bitvy pro šest hráčů s cross-generation podporou, takže si spolu a proti sobě zahrají hráči na PS5 a PS4, stejně tak hráči na Xboxu Series a Xboxu One. Společně se ale majitelé PlayStationu a Xboxu ve hře nesetkají. O samotě zůstanou také majitelé Switche.

Vývojáři dále optimalizovali ovládání pro ovladače na všech konzolích, přidali achievementy a trofeje, stejně tak nový systém pro ukládání, moderní poměr stran, vylepšili HD grafiku a zahrnuli Game Boy Color verzi.

Fanoušci Worms se mohou 9. 9. ještě těšit na deskovou hru. Worms: The Board Game od firmy Mantic Games. Ta vybrala na Kickstarteru požadovanou částku za pouhých 13 minut.