Kovbojové a kovbojky se nemohli dočkat, až se otevřenou brány divokého západu. Včera se dočkali. Do předběžného přístupu na Steamu, Epic Games Store a GOG.com vstoupil Wild West Dynasty (24,99 eur). Mělo jít o nástupce oblíbeného Medieval Dynasty, ale je to velké zklamání. Hra nevypadá vábně, má zastaralou grafiku, podivné animace, příšernou optimalizaci a opravdu velké množství chyb a problémů.

Vývojáři ze studia Moon Punch se snaží kritiku mírnit a slibují, že na Wild West Dynasty budou pracovat a zážitek postupně zlepšovat. Hráčům se ale tento stav nelíbí a kroutí hlavou nad tím, jak vydavatelství Toplitz Productions mohlo tohle dovolit, když má úspěšné Medieval Dynasty.

Wild West Dynasty má zůstat v předběžném přístupu zhruba dvanáct měsíců. Vše ale záleží na zpětné vazbě, nápadech a pokroku při vývoji. Už teď má hra nabízet obsah na desítky hodin ve dvou ze tří biomů, kde máte zažít rozsáhlý a dramatický příběh. Slibovány jsou pravidelné aktualizace obsahu, dorazit mají hratelné ženské postavy, třetí biom v podobě hor, minihry, pokračování příběhu, vylepšení hratelnosti a další jazyková podpora.

„Wild West Dynasty zve hráče k přežití na západních hranicích Ameriky 19. století. Hráči budou muset vybudovat a spravovat osadu v průběhu několika generací, zatímco budou odhalovat tajemství své rodiny. Nakonec budou moci postavit vlastní ranč a rozšířit ho na prosperující město plné saloonů, obchodů, a dokonce i hotelů, a pokud chtějí přežít, budou muset bojovat proti spalujícímu horku, mrazu, ale i divoké zvěři a psancům,“ uvádí tisková zpráva.

Než se ale k tomuhle všemu dostanete, čeká vás dlouhá až předlouhá cesta. Ze začátku se budete muset postarat sami o sebe, přežít v nebezpečném světě, lovit zvěř, kácet stromy atd.

To vše se hezky čte, potom se ale podíváte na tohle, a tak nějak vás přejde chuť, nebo ne?