S rostoucím trendem DLC a sběratelských verzí je poněkud složité se vyznat v tom, co si koupit. Stránka Game Buyer's Guide nabízí řešení. Prozradí vám co se v expanzi, samotné hře či verzi hry nachází a proč si ji koupit.

Web je vytvářen pouze jedním člověkem. To je jeden z důvodů proč databáze her momentálně obsahuje "pouze" 54 titulů, více se však přidává. U každé hry najdete její popis, který obsahuje i nějakou tu zajímavost. Hned pod ním se nachází doporučení, to vám řekne plusy i mínusy hry. Pokud neradi čtete, na pravé straně se nachází hodnocení metacritics, jakožto celosvětově uznávaného webu. Dozvíte se také průměrnou herní dobu a shrnutí zda byste si hru měli koupit v jedné větě.

Ačkoli se tyto informace hodí, nachází se na mnoha stránkách. Tato však uvádí i informace, hodnocení a doporučení pro veškeré DLC a verze hry. Pokud tak váháte nad koupí sběratelské edice nebo DLC, veškeré informace se dozvíte zde.

Web také nabízí informace o cenách, jak z oficiálních prodejen, tak i z šedých trhů. A možnost přidat vlastní hodnocení v podobě prostého procenta. V budoucnu by se měl web dočkat komentářové sekce a úpravy designu, databáze by se také měla rozšířit o mnoho dalších titulů. Game Buyer's Guide by tak mohla představovat skvělé místo pro vybírání her.