We Were Here je úspěšná série kooperativních logických her. Při jejich hraní si užijete spoustu legrace se svým kamarádem a také potrápíte své mozkové buňky při řešení hádanek a navádění toho druhého. Nyní společnost Total Mayhem Games přichází s menší zhruba dvouhodinovou jednohubkou v podobě Were Here Expeditions: The FriendShip.

Novinka je založena na známém a úspěšném konceptu. Vývojáři o ní mluví jako o ideálním startovním bodu pro všechny, co neznají hry We Were Here (bonusem je, že je zdarma), stejně tak pro ostřílené hráče prahnoucí po novém logickém dobrodružství. Se svým kamarádem se ocitnete na opuštěném ostrově se zábavním parkem a záhadnou loďkou.

„Vše je o komunikaci, týmové spolupráci... a důvěře. Mluvte spolu, spolupracujte a hlavně věřte svému příteli,“ dodávají autoři a připomínají, že klíčem k vyřešení všeho zůstává týmová spolupráce. Váš výkon je bodován. Když budete chtít, můžete se s ním pochlubit ostatním.

We Were Here Expeditions: The FriendShip je do 13. 10. 2023 zdarma dostupné pro PC (Steam a Epic Games Store), PS5 a PS4. Hráči na Xboxu Series X/S a Xboxu One mají ke hře přístup po dobu deseti hodin v rámci zkušební verze. Od 14. 10. se bude titul prodávat za 4 eura (cca 100 Kč).