Do světa Warhammeru 40K jsme se ponořili v nejrůznějších akčních a strategických hrách. Vůbec poprvé tady máme bojové automobilové závody pro více hráčů. V nich se nejrychlejší, nejmazanější a nejbrutálnější Orkové utkají ve dvou režimech s osmi rozdílnými vozidly.

Hra Warhammer 40,000: Speed Freeks se objevila v předběžném přístupu na Steamu. Obsahuje dva herní režimy: Deff Rally je určené pro 16 hráčů, kteří bojují o body, zatímco v Kill Konvoy závodí týmy po boku hrozivých tvoření Stomp, která bojují a bombardují své nepřátele s cílem, aby jejich druh dorazil do cíle jako první.

Na výběr je osm různých vozidel, od bugin přes podpůrná auta až po tanky, která je možné různě upravit, abyste uspěli na šesti bojištích představujících rozsáhlý, nepřátelský a rozmanitý ponurý temný svět Warhammeru 40K.

Kromě řízení je nutné přemýšlet o použití různých bojových schopností a zvolit správnou taktiku. Vývojáři chtějí Warhammer 40,000: Speed Freeks do konce roku vydat v plné verzi pro PC. Bude zdarma a zahrne spoustu obsahu a vylepšení, včetně nových map, vozidel a funkcí.

Pro hraní vám bude stačit procesor Intel Core i5-2500 / AMD Ryzen 1300X, 4 GB RAM a grafická karta Nvidia GeForce GTX 1650 / AMD Radeon RX / Intel A580. Vždy by měla mít grafika alespoň 4 GB VRAM.