Hodiny čekání ve frontě a následně dlouhé a spořádané fronty na vysněnou quest mobku. Přesně takhle vypadala dnešní půlnoc pro mnohé z nás. Wowko je teď zkrátka všude a jak se zdá, po patnácti letech zažívá zase velké boom. Otázka zní ovšem, na jak dlouho a jak dlouho se většina hráčů u classicu udrží. 

Píšou o tom všude, ani my nejsme výjimkou. Šíří se to jako lavina, na twitchi to mělo dokonce v jednu chvíli přes 1,1 milionu diváků a lidi na to čekají klidně 3 hodiny. Hype je veliký a toho si všímá i Čínský velikán Xiaomi. Ten po domluvě s Blizzardem vydá svůj nejnovější kousek i v trochu netradiční edici. Xiaomi Redmi Note 8 Pro totiž vyjde i ve speciální edici World of Warcraft. A to dokonce né v jedné, ale hned ve dvou edicích. Samozřejmě jde o Hordu a Alianci.

Mobilní telefon zatím ještě není oficiálně představený, svojí premiéru si odbude až 29. srpna společně i představením oné limitované edice. Zda se tedy bude jednat jen o kryt, vzhled či speciální tapetu ještě nevíme. Není ani jisté, zda se telefon vůbec dostane do naší země, avšak i tak je to super krok kupředu.

Na poli mobilů je tohle novinkou, zatím žádná firma nevydala mobil s motivem nějaké hry, ale pokud to bude mít úspěch mohli bychom se dočkat podobných blbostí snad i v budoucnu. Jak se vám nápad líbí ?