Jste PC hráči a nechce se vám čekat do 2. 6., než na vaši platformu dorazí hra od slavného vývojáře Hideo Kojimy, Death Stranding? Tak to mám pro vás aspoň z části dobrou zprávu. Na Steamu si nyní můžete zdarma stáhnout hru s názvem Walking Simulator, která se až podezřele podobá Death Stranding a jistě vás na pár minut zabaví. Možná vás při sledování traileru napadne i Goat Simulator.

Náplň hry je úplně prostá. Dostanete na záda speciální postroj, který vám umožní dopravovat různé balíčky v otevřeném světě zpustošeném třetí světovou válkou a koronavirem. Na rozdíl od Death Stranding si však zde nemusíte s vyvažováním vašeho nákladu dělat starosti a klidně nosit 10 velkých krabic najednou.

Dalšími velkými rozdíly mezi oběma hrami je samozřejmě grafické zpracování, hudba, příběh a celá řada jiných podstatných prvků, které Death Stranding má. Ano, Walking Simulator je sice hodně nekompletní hra, ale jako chvilková záležitost nebo vtip to celkem ujde.

„Píše se rok 2020, po třetí světové válce a koronaviru se vše změnilo. Civilizovaný svět je zničen. Jste posledním doručovatelem poštovních zásilek, jehož úkolem je přenést zásilku z bodu A do bodu B na nejvíce neúrodných a opuštěných místech Země,“ přibližují tvůrci svou hru. Na Steamu sbírají pozitivní recenze.

A pokud nevěříte, že takováto hra existuje, přesvědčte se sami na Steamu a třeba si ji i vyzkoušejte.