Jan Tichota a Aamn Chahrour zvou hráče k vyzkoušení středověkých soubojů z jejich připravované hry Knight's Path. Ukázku najdete na Steamu pod názvem Knight's Path: The Tournament. Podle autorů jde o krátké středověké RPG s náročnými souboji, poutavým systémem postupu a pěkným příběhem.

Knight's Path: The Tournament vám zabere dvě až tři hodiny. Cestu začínáte bez ničeho. Nejprve musíte získat zbraň a naučit se bojovat, abyste se mohli přihlásit na turnaj, kde prověříte své schopnosti. Když budete dostatečně dobří, získáte odměny, za které si koupíte nové brnění a zbraně. Ty zvýší vaše šance v budoucích bitvách.

Turnaj se skládá ze čtyř kol a postaví vás proti jedenácti unikátním bojovníkům. Každý z nich má vlastní odlišný styl boje, včetně úřadujícího, neporaženého šampiona arény. Nejde ale jen o boj. Odpočinek najdete u různých aktivit, jako je relax u krbu nebo navázání hřejivého pouta s místní kočkou.

Prostřednictvím této ukázky chtějí vývojáři získat zpětnou vazbu, aby mohli z Knight's Path udělat nejúchvatnější hru. Bohužel demo neobsahuje české titulky. Hra vyžaduje Windows 10 64bit, Intel Core I5 8400 nebo AMD Ryzen 5 2600, 8 GB RAM, grafickou kartu Nvidia GeForce GTX 1060 nebo AMD Radeon RX 590 a 7 GB volného místa.