Poté co se nedávno hráči a vývojáři postavili proti G2A a jejich špatným praktikám se G2A vyjádřilo, že vývojářům zaplatí desetinásobek toho, co museli zaplatit na zpětných zúčtováních (chargebacích), kvůli ukradeným kreditním kartám. 

Nyní se Unknown Worlds, studio stojící za Subnauticou a Natural Selection 2, rozhodlo, že této příležitosti využije. Charlie Cleveland z Unknown Worlds se pod článkem gamesindustry.biz vyjádřil, že přišli kvůli G2A o $30 000, tedy o necelých 700 000 korun. Tyto peníze prý chybí kvůli 1 341 ukradeným klíčům pro Natural Selection 2, které nyní už byly zablokovány. Dle zmíněného vyjádření by tak nyní G2A mělo Unknown Worlds vrátit desetinásobek částky, tedy $300 000 (skoro 7 miliónů korun). Všichni ale víme, že to se nejspíše nestane.

G2A také zmínilo, že při dostatečném zájmu by začalo vyvíjet nástroj pro blokování klíčů, které byly rozdány zdarma nebo rozeslány jako review kopie. Protože by ale prý takovýto nástroj byl drahý na vývoj, muselo by se předem přihlásit minimálně 100 vývojářů. Zatím se přihlásilo pouze 19.

Větší úspěch má aktuálně petice založena zakladatelem hry No More Robots, Mikem Rosem. Člověkem, který prohlásil, že by byl raději aby lidé hry pirátili, než nakupovali na G2A. Tato petice žádá G2A, aby přestala prodávat Indie hry. Momentálně má přes 6 000 podpisů.