Berlínské studio Yager si udělalo ve světě jméno akcí Spec Ops: The Line z roku 2012. Od té doby přišli vývojáři se zapomenutými leteckými bitvami Dreadnought a chystají bezplatnou first-person střílečku The Cycle, která má kombinovat PvE a PvP bitvy - v současné době je dostupná na Epic Games Store.

S vydáním vývojové verze hry The Cycle se současně Yager stali vydavatelem. Stejné strategie se chtějí držet i v budoucnu. K tomu pomohou peníze od čínské společnosti Tencent, která do Yager investuje své peníze a zpřístupní tvůrcům své know-how.

Bohužel nevíme, o jakou částku jde. Timo Ulmann, generální ředitel Yageru, prohlásil, že tato investice jim umožní výrazně rozšířit podnikání a podpoří vývoj titulu The Cycle.

Jde o třetí významnou investici Tencentu od začátku letošního roku. Čínský konglomerát nedávno investoval do PlatinumGames a projevil zájem koupit většinový podíl u Funcomu (Conan Exiles). Vlastní také Riot Games a je významným investorem u firem jako Activision Blizzard, Epic Games a Ubisoft.