Máme tady další odklad. Studio Dragami Games oznámilo zpoždění hry Lollipop Chainsaw: RePOP. Remake japonské akční adventury z roku 2012 měl dorazit v letošním roce. O termínu ujišťovali ještě v lednu. Dnes už ale neplatí. Na titul si budou muset zájemci počkat do léta 2024.

„Abychom zajistili co nejlepší herní zážitek,“ uvádí důvod odkladu studio a omlouvá se fanouškům, kteří na hru čekají. „Děkujeme za pochopení,“ dodalo.

Remake Lollipop Chainsaw nadále nemá stanovené platformy, předpokládá se, že vyjde na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Původní hru vyvinulo studio Grasshopper Manufactur a vydalo v létě 2012 na PS3 a Xbox 360.

Remake byl oznámen v létě loňského roku, avšak bez detailů. Pouze spolutvůrci Suda51 a James Gunn potvrdili, že předělávku nepřipravují. Cílem tvůrců z Dragami Games je znovu vytvořit originál v realističtější grafikou.

Pokud původní Lollipop Chainsaw neznáte, tak to je hack-and-slash akce, ve které se jako roztleskávačka Juliet prodíráte hordami zombií a likvidujete je útoky zblízka i brutálně motorovou pilou.