Poslední dubnový týden u nás začal stylově. Na Indian-tv.cz jsme si pro vás připravili hned TŘI velké soutěže o vskutku zajímavé ceny. Vyhrát můžete Xbox One S All Digital a pětkrát Game Pass Ultimate, procesor AMD Ryzen 7 3800X nebo herní židli Trust GTX 707R Restro a podložku GTX 715. Celkem vyhraje 7 z vás!

XBOX ONE S ALL DIGITAL + 5X GAME PASS ULTIMATE

Soutěžíme o skvělou herní konzoli od Microsoftu, tentokrát navíc získáte 3 oblíbené herní tituly různých žánrů. Každý si tak přijde na své a zažije dlouhé chvíle plné zábavy. Konzole Xbox One S plně podporuje 4K UHD videa a HDR kvalitu. Je o 40 % menší než její předchůdce, ale navíc se pyšní integrovaným napájecím zdrojem a úložištěm o kapacitě 1 TB. V balení s herní konzolí navíc najdete vylepšený bezdrátový herní ovladač. Součástí jsou kupony na hry Minecraft, Fortnite a Sea of Thieves.

Soutěž a vše potřebné najdete zde.

AMD RYZEN 7 3800X

Přemýšlíte o upgradu svého počítače? Nebo možná rovnou o novém? Pak pro vás máme super nabídku. Zúčastněte se naší soutěže o nový AMD Ryzen 7 3800X, silný 8-jádrový procesor, který vám propůjčí výkon jak pro hry, tak pro multimédia. Dodáváme rovnou i s RGB chladičem!

Soutěž a vše potřebné najdete zde.

ŽIDLE TRUST GXT 707R RESTO A PODLOŽKA GXT 715

Je na čase si užít pořádné pohodlí u hraní her a sezení u počítače. Trust GXT 707R Resto je pohodlná herní židle s PU koženým potahem a zlepšenou ergonomií. Nyní můžete vyhrát tuto židli v naší soutěži včetně podložky pod křeslo!

Soutěž a vše potřebné najdete zde.

INDIAN ARCADE UPDATE

Současně jsme vylepšili Indian Arcade, nově můžete hrát na celou obrazovku, ale pozor: Pro tento týden se bojuje čistě v Lava Runu. Pro příští týden se uvidí, zda se hra vymění. To se nechte překvapit.

Navíc prvních 10 míst získá bonusové body, které se budou jistě do těchto nových soutěží, nebo jiných, hodit!