Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Nintendo fanoušci se konečně dočkali! Už tento pátek vychází nejočekávanější letošní hra pro Nintendo SwitchThe Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. V tomto pokračování The Legend of Zelda: Breath of the Wild z roku 2017 s Linkem opět zamíříte do království Hyrule, kde však na vás tentokrát čeká tajemná hrozba. Postavíte se jí společně s hlavním hrdinou?

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom opět nabídne naprostou volnost v prozkoumání světa, v soubojích i v celkovém přístupu k hratelnosti. K tomu vám tentokrát pomůžou i zcela nové schopnosti jako Fuse, Ultrahand, Recall či Ascend. Díky nim budete vytvářet úplně nové zbraně, dopravní prostředky či se přesouvat na nová místa včetně Sky Islands. Ty ostatně nabídnou zcela nový zážitek, kdy vás čeká prozkoumání nejen zemského povrchu, ale i právě těchto nebeských ostrovů. Avšak pozor, nebezpečí zde najdete na každém rohu…

Široké možnosti hratelnosti povýší celkový zážitek na novou úroveň, v hraní vás bude omezovat pouze a jen vaše představivost. Chcete si sestavit provizorní raft? Nebo kolejnicový vozík s větrným pohonem? Či dokonce horkovzdušný balón? To vše je možné díky novým schopnostem Linka možné!

Kromě hry The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom je v prodeji i tematická konzole Nintendo Switch – OLED Model, díky níž se na nové Linkovo dobrodružství můžete připravit už nyní. Ve stejný den jako titul samotný (tedy 12. května) mohou fanoušci série The Legend of Zelda doplnit svou sbírku o stylové Nintendo Switch pouzdro, Pro Controller, amiibo Linka i sběratelskou edici, která nabídne i následující bonusový obsah – artbook, steelbook, ocelový plakát a sadu čtyř odznáčku.

Pamatujte – vaše síla může změnit všechno! Na viděnou 12. května v Hyrule.