Oprava auta, pití piva, kouření cigaret... Ve dvou a půl minutovém traileru polské hry najdeme více věcí, které nám připomenou nepovedený český titul Last Holiday.

Car Repair (v polštině Auto Fuszerka) láká do typického polského sídliště na začátku 90. let. Tady se staneme mechanikem, který svérázným způsobem opravuje automobily jako Fiat 126 a FSO Polonez.

Při opravě vozidel bude nutné často improvizovat a přijít na to, jak provést opravu za co nejméně peněz. Takže blatník usadíme ranou kladiva, zatímco rez zakryje pořádná dávka tmelu a nekvalitní barva ze spreje. Abychom ušetřili, tak po výměně oleje dolijeme minimální množství a benzín naředíme vodou. To by bylo, aby auto nejelo. A když přijde nespokojený zákazník, rozmlátíme mu hubu hasákem.

Úkolem bude vydělat peníze a nenaštvat zákazníky. Tvůrci nám dají plnou svobodu v rozhodování při vedení dílny. Bude na nás, jak moc budeme riskovat, abychom ušetřili na náhradních dílech. Klidně se můžeme stát poctivým automechanikem.

Ve videu nevypadá Car Repair špatně, ale při vzpomínce na Last Holiday bych byl raději ve střehu a počkal si, co a jak. Každopádně, hra by se měla na Steamu objevit v průběhu letošního roku.

Po hardwarové stránce nebude hra náročná, vyžaduje alespoň Windows 10, procesor Intel Core i5-3320M 2.60 GHz / AMD Ryzen 3 3200u, 4 GB RAM, grafickou kartu AMD Radeon HD 5000+ a 2 GB volného místa na disku.