Článek vznik v rámci placené spolupráce: Ať už si užíváte nekonečné dobrodružství ve World of Warcraft, karetní bitvy v Hearthstone nebo akční souboje v Overwatch, tak pro vás Herní-kupony.cz mají jednoduchou a rychlou možnost, jak si dobít zůstatek Blizzard Balance nebo prodloužit herní čas ve WoWku. A ani k tomu nepotřebujete platební kartu. Kupon můžete uhradit třeba telefonem, online/běžným převodem nebo hotovostí.

Pokud vám schází loot boxy či skiny do Overwatche, potřebujete nové balíčky pro Heartstone, některý z montů ve World of Warcraftu nebo něco jiného, tak si můžete přes Blizzard Battle.net kredit dobít finance do svého Blizzard účtu. Slouží také k nákupu herních doplňků do Heroes of the Storm.

Přes World of Warcraft game time si zase koupíte čas ve svém oblíbeném MMORPG. Hrát budete moci dalších 60 dní. To je dost času na pořádné dobrodružství!

Kupony na Herní-kupony.cz můžete koupit bez platební karty. K platbě můžete využít online převod, běžný převod, můžete zaplatit pomocí mobilního telefonu přes SMS nebo hotovostí na terminálech Sazky. Kupon dorazí hned na e-mail. Herní-kupony.cz jsou oficiálním prodejcem kuponů a vy se kromě rychlého servisu můžete spolehnout také na českou zákaznickou podporu.