Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Hráči na konzolích Xbox a počítačích najdou ráj na Herní-kupony.cz, kde mohou bezpečně a rychle pořídit jednotlivé druhy členství, aby si mohli zahrát mnoho skvělých a lákavých her.

Vybrat si můžete předplacenou kartu Xbox, abyste si mohli hned koupit nejrůznější obsah bez nutnosti zadávat platební kartu. Co by vám rozhodně nemělo chybět, tak je jedno z předplatných. Doporučujeme Xbox Game Pass Ultimate, který vám odemkne stovky vysoce kvalitních her pro konzoli, počítač i cloud. Navíc získáte přístup do knihovny EA Play, kde jsou například závody Need for Speed Unbound a remake Dead Space.

Konzolistům může stačit Xbox Game Pass, případně jednodušší Xbox Game Pass Core s knihovnou vybraných her a online hraní. Ten zahrnuje třeba hit Among Us, střílečku Doom Eternal, Fallout 4, skvělé závody Forza Horizon 4 nebo Hellblade: Senua’s Sacrifice. PC hráčům zase bude stačit výhodnější PC Game Pass.

V Xbox Game Passu, PC Game Passu a Xbox Game Passu Ultimate je nově Cities: Skyline II, Forza Motorsport, Gotham Knights, Cocoon, Sea of Stars, Starfield, Lies of P, Payday 3, A Plague Tale: Requiem nebo strategická série Age of Empires. Rozmanité žánry a zajímavé hry pro všechny věkové kategorie.

Herní-kupony.cz jsou oficiálním prodejcem Xbox předplatného a kreditů, mají ceny bez navýšení a spolehnout se můžete na českou zákaznickou podporu. Kupon dorazí hned na e-mail. K platbě můžete využít online převod, běžný převod, můžete zaplatit pomocí mobilního telefonu přes SMS nebo hotovostí na terminálech Sazky. Zvolit si můžete dárkový poukaz, abyste udělali radost svým blízkým.