Před týdnem, přesněji 23. června 2018, David Cage, vývojář velice úspěšné hry Detroit: Become Human, na redditu otevřeně odpovídal na otázky fanoušků. Všichni jsme ale byli překvapeni nejvíce, když prozradil, že původně ve hře nebyly pouze tři hlavní postavy, nýbrž čtyři.

Kam se ale čtvrtá postava, o které se zmínil, poděla? Když David psal scénář, opravdu měl v plánu ve hře mít možnost hrát za čtyři androidy. Nicméně čím hlouběji se ponořoval do příběhu, tím více si nebyl jistý, že s takovou komplexností příběhů a s tolika možnými konci vše zvládne dokončit do detailů tak, jak by chtěl. Musel tedy jednu postavu ze světla reflektorů stáhnout. Údajně ji ale nesmazal z příběhu úplně a stále se tak ve hře nachází jako postava vedlejší. Odmítl ale prozradit, kdo jí byl.

„Když teď vidím zpětnou vazbu, nemyslím si, že bych cokoli chtěl změnit. Snažil jsem se a tvrdě pracoval na této hře, jak nejvíc to šlo, a nikdy toho nebudu litovat! Chtěl jsem vytvořit něco, co by lidé považovali za dojemný a zároveň významný a smysluplný příběh. Něco tak rozvětveného jako ještě nikdy. Myslím si, že Detroit v tomto ohledu rozhodně nezklamal.“

Kdo si myslíte, že měl být původně poslední čtvrtou hlavní postavou? Tipujte a rozveďte diskuze dole v komentářích. A pokud hru ještě neznáte a chcete vědět víc, rozhodně se podívejte na video z naší návštěvy Davida Cage přímo v Detroitu v Americe. Taktéž se můžete podívat na naši recenzi.