Už víte, co budete během víkendu dělat? Pátek večer, sobota a neděje jsou ideálním časem na zapnutí počítače nebo konzole a ponoření se do videoherního světa. Jakou hru/hry si vyberete?

Začátek října/októbra přinesl několik zajímavých her. Já bych vypíchl first-person střílečku Kvark zasazenou do alternativní verze postsovětské České republiky v osmdesátkách. Novinkou je také dobrodružství Patricka v samostatné hře ze série Spongebob Squarepants a remake Until Dawn. Je tady také masivně multiplayerový RPG titul Throne and Liberty. Nemluvě o dalších hrách, co vyšly v předešlých týdnech a měsících.

Já se přiznám, že tenhle víkend to na žádné velké hraní nevidím. Budu se léčit chřipku, tak pravděpodobně jen zapnu nějakou hru na PlayStationu 5, případně Xboxu Series X/S. Minulý víkend jsem úspěšně dohrál příběhovou část Warhammer 40,000: Space Marine 2 a na PC se pustil do Banishers: Ghosts of New Eden. S ohledem na to, že herní doba je kolem 25 hodin, tak budu mít na následující týdny o zábavu postaráno.

A co kolegové v redakci? Gelu by během víkendu rád dorazil Baldur's Gate 3 a vrátil se k „potalu 1“. Co to je? V případě Gelua to může být první Postal i první Portal. Honzas v rámci recenze dohrává Silent Hill 2 Remake, zatímco Terka při recenzování remaku Until Dawn bude relaxovat u finále The Umbrella Academy a v neděli určitě zkoukne novou epizodu reality show Zrádci. Cvrnda bude během víkendu dočítat románovou adaptaci filmového DOOMu z roku 2005 a Eri se stěhuje, tak pokud se dostane k hraní, bude ho trávil u Valhalla módu v God of War Ragnarok.

Vurhor z Nerdfixu před pár týdny dohrál Wrath of the Righteous, tak dostal chuť zase na předešlý díl, tedy Pathfindera: Kingmakera. Kamil recenzuje EA Sports FC 25 a těší se na novou epizodu Zrádců. Ráchel to vidí na Kingdom Two Crowns před vydáním DLC, Palworld a možná Elden Ring. Petr Fejtek bude pařit remake Dead Space na PS5 a náš střihač Holis bude trávit čas v The Forever Winter. Hledá spoluhráče, tak kdybyste měli zájem, napište mu na našem Discordu.