Máme za sebou první pracovní týden v novém školním roce. Je čas si odpočinout od starostí a ponořit se do vzrušujících herních příběhů a pořádné zábavy. Jakou hru/hry si vyberete pro následující dny?

Někteří se jistě ponoří do skákačky Astro Bot, která dnes vyšla na PlayStation 5. Další si užijí bitvy proti nepřebernému množství nepřátel ve Warhammer 40000: Space Marine 2 (zatím jen pro dražší edice), někdo nepohrdne návratem real-time strategie Age of Mythology (je v Game Passu!) a jiní se třeba vypraví na výpravu v akční adventuře Star Wars Outlaws.

Čemu byste se měli vyhnout, tak Test Drive Unlimited Solar Crown. Závodní hra v prioritním přístupu pořádně nefunguje, servery jsou často nedostupné nebo vás hra vykopne.

Já se po perných dnech, kdy nám nástup dvojčat do první třídy dal zabrat (nejen po finanční, ale i psychické stránce), těším, až si zase něco zahraji. S dětmi určitě vyzkouším Asto Bota a jeden večer bych rád využil k dohrání Star Wars: Jedi Fallen Order. Postupně ukrajuji ze seznamu restů.