Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Nezmeškejte slevu na novější i starší hity pro PlayStation 5 a PlayStation 4. Dobijte si rychle, snadno a bezpečně svou PlayStation peněženku kuponem od Herní-kupony.cz a kupte si to, co budete chtít.

Kupon dorazí hned a nepotřebujete k tomu platební kartu. K platbě můžete využít i online převod, běžný převod, můžete zaplatit pomocí mobilního telefonu přes SMS nebo hotovostí na terminálech Sazky. Vybrat si můžete kupon za 100, 200, 500, 1000 a 2000 Kč.

Herní-kupony.cz jsou oficiálním prodejcem PlayStation peněženky, mají ceny bez navýšení a spolehnout se můžete na českou zákaznickou podporu.

Co si koupit? My ve slevě na PlayStation Store doporučujeme skvělé akční RPG Elden Ring s napínavou a drsnou poutí světem, který je naplněn nepřáteli. Dále postapokalyptickou příběhovou výpravu v The Last of Us Part 1 a 2 s českými titulky. Lokalizaci má také Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Pokud nechcete nic akčního, tak usedněte za volant vozidla a užijte si překonávání terénu ve hře SnowRunner.

Ve slevě je také Hogwarts Legacy ze světa Harryho Pottera, FIFA 23 v Ultimate Edition, Los Angeles zamořené zombíky v Dead Island 2 s českými titulky, Call of Duty: Modern Warfare 2, Grand Theft Auto V: Premium Edition, Cyberpunk 2077 s českými titulky, Resident Evil Village, Horizon Forbidden West s českými titulky, remake Dead Space, Ratchet & Clank: Rift Apart s českými titulky, krvavá bojovka Mortal Kombat 11, Sonic Frontiers nebo Bloodborne.