Po roce a několika měsících v předběžném přístupu spatřila světlo světa plná verze Starship Troopers: Extermination, která zavítala nejen na PC, ale také na konzole Xbox Series X/S a PlayStation 5. Vývojáři ze studia Offworld mají další plány a hodlají svou first-person střílečku pravidelně rozšiřovat.

Videoherní Hvězdná pěchota láká na bitvy proti různým broukům. Hra je inspirována filmem z roku 1997 a zaměřuje se zejména na kooperativní akci až pro 16 hráčů. Najdete zde ale také singleplayerovou příběhovou kampaň. V té plníte množství misí, na které vás vyšle sám generál, jenž v rámci UCF zformuje divizi Spec Ops, která sdružuje ty nejlepší z nejlepších pro plnění přísně tajných úkolů. Tyto mise, které se liší rozsahem a cíli, mají vojáky připravit na náročnější multiplayerové úkoly. Ty jsou teprve v plánu.

Do konce tohoto roku dojde na lepší optimalizaci a výkon, stejně tak na změny v kvalitě. Během prvního čtvrtletí roku 2025 budou přidány nové schopnosti, perky a další obsah. Ve druhém čtvrtletí se o pozornost přihlásí nová mapa, typ brouka a druhá kapitola výukového singleplayerového programu.