Focus Entertainment pořádá týden vydavatele na Steamu. U příležitosti této akce si můžete doplnit digitální knihovničku a za zvýhodněnou cenu koupit nejrůznější hry.

Mezi zlevněnými tituly najdeme first-person střílečku Atomic Heart s atmosférou BioShocku, která je zlevněna o 34 % na 39,59 eur. O polovinu levněji je nabízena off-road simulace SnowRunner s českými titulky (14,99 eur), kdy můžete koupit také edice s ročními season passy, abyste si užili i dodatečný obsah.

Upozornit se sluší také na příběhové dobrodružství A Plague Tale: Requiem (také s českými titulky) za 24,99 eur (sleva 50 %), Evil West s nakopáním zadků démonům a upírům za polovic (26,49 eur) nebo Hardspace: Shipbreaker za 17,49 eur. Tady máte za úkol rozebírat vraky vesmírných lodí.

Pokud toužíte po akci, je tady multiplayerová akce Isonzo zasazená do první světové války, bojovka Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, týmová taktická střílečka Insurgency: Sandstorm a trošku hororovější Blacktail s legendou o babě Yaze. Potěšující jsou české titulky.

Slevy jsou platné do 18. 9. 2023.