Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Ještě nemáte nakoupeny všechny dárky, případně si jen chcete udělat radost? Tak si udělejte rovnou dvojnásobnou radost. Nakupte na CZC.cz alespoň za 500 Kč a získejte pro sebe a svou rodinu měsíční předplatné kompletní nabídky O2 TV včetně HBO Max.

Ve vysílání O2 TV se kromě klasických kanálů dostanete i k vysílání prestižních sportovních utkání nejvyšší fotbalové i hokejové ligy. Nenechte si ujít žádný šlágr, jelikož se kromě hokeje hraje v prosinci i kopaná. Samozřejmostí je možnost multidimenze, takže vám neuteče ani jeden hokejový či fotbalový zápas.

V rámci voucheru však získáte i přístup k HBO, konkrétně stanicím HBO, HBO 2 a HBO 3 + streamovací službě HBO Max. Na HBO Max se můžete podívat například na seriál The Last of Us inspirovaný stejnojmenným videoherním hitem od Naughty Dog a Sony. Děj se odehrává dvacet let po zániku moderní civilizace, kdy je otrlý přeživší Joel najat, aby propašoval čtrnáctiletou Ellie z nebezpečné karanténní zóny. Oba se musí vydat na cestu napříč Spojenými státy a spoléhat jeden na druhého, aby přežili.

Pro milovníky komiksů je tu celý zástup seriálů a filmů, jako jsou Flash, Liga spravedlnosti či Black Adam. Ti, kdo dávají přednost fantasy, si také přijdou na své, v nabídce HBO Max najdeme jak trilogii filmů Hobit, tak seriál Rod Draka, jenž se odehrává 200 let před událostmi Hry o trůny a zachycuje Targaryeny vládnoucí Sedmi královstvím.

Na CZC.cz najdete vánoční tutovky a novou slevu každý den.