Přeživší Valheimu se mohou těšit na novinky. Vývojáři ze studia Iron Gate prozradili, že pracují na další velké aktualizaci. Pojmenovali ji Ashlands a přinesete stejnojmenný biom.

Z hor a mokřad, které nejsou zrovna přátelským místem, se hráči přesunou do ještě náročnější oblasti. Ashlands je popisován jako země mrtvých s vulkanickými rysy. Pravděpodobně je tady aktivní sopka.

Potkáte taky několik nových nepřátel, včetně odporných monster. K nim se řadí Charred a Morgen. Kostlivci s meči a holemi a hnusný pavouk s pořádnými kusadly. Oba si můžete prohlédnout v galerii:

V případě aktualizace Ashlands chtějí být tvůrci transparentnější, což má znamenat více podrobností než v případě updatu Mistlands. Tak doufejme, že se postupně budeme dozvídat více informací a bude nám umožněno podívat se na další obrázky.

Připomínáme, že brzy má Valheim vyjít na konzole Xbox Series X/S, kde bude podporovat cross-play s PC verzí. Také se plánují nové úkoly a postavy, další úroveň obtížnosti i větší rozmanitost oblečení.