Co uděláte, když je v sázce osud celého mnohovesmíru? Samozřejmě se spojíte s vašimi paralelními verzemi a pokusíte se umírající svět zachránit. A přesně to bude vaším úkolem v nově oznámené hře studia Angry Mob Games.

Trinity Fusion se rozhodlo propojit hned několik žánrů. Akční plošinovka s důrazem na přesné načasování vašich úderu zasazená do temného sci-fi světa zní jako sázka na jistotu, ale zároveň jde o svěží kombinaci především s žánrem roguelite.

Aby toho nebylo málo, čekají nás celkem tři hratelné postavy. I přes to, že jde prakticky o několik verzí stejné hrdinky, bude zajímavé sledovat, jak se s konceptem vývojáři poperou.

Můžeme se těšit na stále nové, procedurálně generované úrovně větvícího se vesmíru, ale také na ručně vytvořené arény, jež prověří naše schopnosti. Souboje potěší především ty, kteří se nebojí výzev, neboť načasování a znalosti z předchozích bitev budou klíčové.

Jak už bylo zmíněno, bude nám svěřen osud celkem tří postav. Každá paralelní verze bude bojovat ve svém vlastním vesmíru s unikátními biomy i nepřáteli a žánr roguelite nám zajistí, že po každém neúspěchu nebudeme začínat s prázdnou. Pokud se nám nedaří v jedné z částí hry, můžeme jednoduše pokračovat v jiné.

Vývojáři plánují co nejdříve spustit betu a do vývoje zapojit komunitu a její názory. Plné hry bychom se měli dočkat v roce 2023 na PC a nespecifikovaných konzolích.