Už jsou to dva roky, co byl představen zajímavý akční survival Serum. Na prezentaci Guerrilla Collective 2023 se hra připomenula v gameplay traileru a vývojáři ze studia Game Island oznámili příchod do Steam Early Access. Jen zatím chybí datum.

V Serum na vás čeká věčný závod s časem. Neznámá tekutina převezme kontrolu nad vaším životem. Abyste zůstali naživu, musíte extrahovat sérum, bojovat s nebezpečnými tvory, řešit hádanky a odhalovat stopy. Cestu ven můžete najít sami, případně v kooperativním režimu pro 4 hráče.

„Představte si, že se probudíte ve světě ovládaném záhadnou toxickou látkou s podivným zařízením připevněným k vaší ruce. Seberete odvahu k průzkumu a přežití, nebo prostě počkáte na svou smrt? Jedno je jasné: k prodloužení života potřebujete sérum. Je jen na vás, jak ho najdete,“ uvádějí tvůrci v tiskové zprávě.

Důležité bude najít úkryt, hledat nové technologie, vyrábět vybavení a upravovat zbraně, abyste měli šanci dostat se do míst, kde najdete vzácnou látku. Jen pozor, sérum může změnit vaše tělo nečekaným způsobem.

V předběžném přístupu by Serum mělo zůstat přibližně 12 měsíců.