Snad žádnému pořádnému hráči neunikl připravovaný seriál Zaklínač. Ať už jste jedni z těch co se těší nebo naopak děsí finálního výsledku, jasné je to, že to bude velké. Podle nejnovějších úniků se dočkáme ještě mladého Geralta. Dle informací co zatím máme se bude jednat spíše jen o rychle záblesky minulosti. Avšak zde se otvírá mnoho možností jak Geraltovu minulost ukázat. Ve hře jsme se s Geraltovu minulostí nijak moc nesetkali a sám Geralt o tom moc nemluví, přesto jsme měli možnost v knížce zahlédnout pár vzpomínek. Konkrétně se jednalo o povídku Něco víc z druhé knížky. Tam byl Geralt zraněn a v horečkách vzpomínal na události ze svého života. Právě tato povídka by se měla odehrávat v osmém a závěrečném dílu první série a podle odhadů se právě zde s mladým Geraltem potkáme. 

Není divu, že se autoři seriálu upínají zrovna na mladí. Například Zkouška trav je jeden z největších milníků Geraltova života takže je logické ju do seriálu zakomponovat. 

Podle filmové databáze IMDb si mladého zaklínače zahraje Tristan Ruggeri. Pro toho by to měla být zatím jedna z prvních rolí, ale ani zde pravděpodobně nebude mít tolik prostoru. 

Vidět Geraltovu minulost by nemuselo být vůbec na škodu a to hlavně pro fanoušky her. 

Na seriál se můžeme těšit už koncem tohoto roku a informací nám začíná přibývat. Dočkali jsme se i prvního oficiálního traileru, tak pokud jste jedni z mála, kteří ho zatím neviděli, měli byste to rychle napravit.