Studio Saber Interactive se po Warhammer 40,000: Space Marine dostává k další velké značce. Ve spolupráci s Paramount Game Studios a Avatar Studios chystá velké akční RPG zasazené do světa seriálu Avatar: Legenda o Aangovi (v angličtině Avatar: The Last Airbender).

Akční RPG je určeno pro PC a konzole. Bude sledovat zcela nový příběh vytvořený v úzké spolupráci s Avatar Studios. Hráči se podívají do známého světa, kde se ujmou role zcela nového, dosud neviděného Avatara.

Děj se odehrává tisíce let v minulosti a hráči se mohou těšit na to, že se ponoří do živoucího světa, ovládnou všechny čtyři živly, zapojí se do dynamických bojů po boku společníků a zažijí výzvy a rozhodnutí, která s sebou přináší role strážce. Hra má nabídnout známé i nové prvky ze série.

Vypadá to, že ve hře budou volby, které budou mít vliv na příběh. Josh Austin ze Saber Interactive tvrdí, že ve studiu jsou všichni fanoušci a těší je, že mohou rozšířit svět Avatar Legends.

V Saber Interactive vytvořili Warhammer 40K: Space Marine 2, World War Z nebo SnowRunner. Také chystají Star Wars: Knights of the Old Republic - Remake.