Forestlight Games nám představilo svůj nový titul Rollercoaster Mechanic, ve kterém se staneme opraváři horských drah a vynasnažíme se je uvést znovu do provozu. Čeká nás práce v šílených výškách, různé složitější technické operace, a i nebezpečné testování. Zkrátka to bude pořádná fuška. Pokud však uspějete, navrátíte slávu nejednomu velkému zábavnímu parku.

Bratři Leo a Noah se rozhodnou založit svou vlastní malou firmu. Každý mají rozdílné dovednosti, ale cíl mají stejný: diagnostikovat poškození horských drah či dalších atrakcí, opravit je, očistit, otestovat, a nakonec je znovu otevřít pro veřejnost. Bratři si navzájem dokonale rozumí a doplňují své schopnosti. Využijte zkušenosti obou v závislosti na vašich potřebách, mnoho úkolů bude vyžadovat jejich plnou spolupráci.

Největší výzvou je práce ve výškách, kde bude spolupráce bratrů základem úspěchu. Často budete muset upravit svou výšku, abyste odšroubovali jeden malý šroubek po šroubku. Každý totiž může způsobit tragédii během jízdy. Zároveň si při práci ve velkých výškách vždy nesmíte zapomenout vzít ty správné nástroje. Naštěstí se můžete díky speciální diagnostické konzole řádně připravit na to, co vás čeká a vzít si sebou vše, co budete potřebovat.

Jednotlivé atrakce většinou nebyly v provozu velmi dlouho, takže je budete muset i uklidit, vyčistit, dodat jim trochu nového lesku a namazat nebo zprovoznit mnoho prvků. Nebude to snadné, musíte dávat pozor na hmyz, hordy potkanů ​​nebo další nezvané obyvatele opuštěných zábavních parků.

Zároveň se budete ve své práci neustále posouvat. Nepřestanete se učit a růst, používat nové nástroje, vyvíjet a zlepšovat je, aby vaše práce byla efektivnější. Implementujte další mechanismy, pracujte rychleji a lépe, ale také se bavte.

Rollercoaster Mechanic vyjde na PC prostřednictvím služby Steam v průběhu tohoto roku.