Tradiční předvánoční úklid si budete moci zpříjemnit mytím oken, opravou topení, malováním zdí, bouráním i stavbou celého domu. To vše a mnohem více nabídne pokračování hry House Flipper. Dvojka bude mít premiéru 14. 12. letošního roku pro PC, na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S vyjde na začátku příštího roku.

House Flipper 2 má ve všech ohledech zdokonalit jedničku z roku 2018 a přidává nové mechaniky. „Staré dobré kladivo, spolehlivý váleček a nezlomitelný mop už čekají, až se vrátíte. A díky novému grafickému stylu budou renovace vypadat tak jako nikdy předtím,“ hlásají vývojáři.

Kromě renovace domů si je budete moci postavit a popustit uzdu své kreativě v novém sandboxovém režimu, který by se dal přirovnat k The Sims nebo Minecraftu. Láká na něj nový gameplay trailer. Tenhle mód měli dokonce využít sami autoři House Flipper 2 a postavili v něm všechny domy, které jsou součástí příběhu hry. Do rukou se vám mají dostat propracované nástroje, díky nimž se sandbox mění v pokročilý editor úrovní.

Stavba domu od základu nebude jednoduchá. Budete stavět zdi, upravovat pozemek, zdobit stavbu zvenčí i zevnitř (k dispozici více než 1 500 kusů nábytku), malovat a zkrátka rozhodovat o úplně všech. Výtvory půjde sdílet s komunitou.