Téměř po 5 letech od začátku hry, kdy jste po 500 výhrách v ranked hrách mohli získat speciální vzhled svého hrdiny, můžeme uvítat další velkou změnu. Tou je alternativní vzhled pro vašeho hrdinu za neuvěřitelných 1000 výher v ranked systému.

Zatím jsme se dočkali předvedení prvních 3 hrdinů - Jainy pro classu mage, Anduina pro classu priestů a Guldana pro warlocky. Z prvních obrázku musíme uznat, že alternativní ikonky vypadají úžasně. Svojí inspiraci si berou z nejnovějšího datadisku World of Wacraft: Battle for Azeroth, kde jednotliví hrdinové si prošli několika změnami svého vzhledu. 

Blizzard si tedy řekl, že už nastal čas aktualizovat vzhledy i v Hearthstonu, ovšem zadarmo to nebude, budete si je muset pěkně vybojovat, a to už kde komu dělal problém zlatý portrét za 500 výher.

Nutno zde Blizzard pochválit, že se neuchýlil k mikrotransakcím a nechal čistě na hráčích, zda si ikonku hrdiny zaslouží či nikoliv. Počet výher se počítá již z vašich předchozích let, takže se nebojte, že pokud už máte nějakou tu řádku výher, že budete muset začínat od začátku.

Další velkou změnou je návrat 23 karet z formátu Wild, který změnil dějiny hry, co si pamatujeme. Tady ale pozor, pouze na omezenou dobu od vydání. V den, kdy přijde tento nový update, dostanou všichni hráči tyto karty do své kolekce, ovšem bez možnosti je přeměnit na dust. Po ukončení eventu se karty z kolekce hráčů opět vypaří.

To má prý podle Blizzardu oživit v půlce sezóny metu a přinést zase nějakou tu akci do letošního roku hry. O jaké karty se bude jednat, se dozvíme již brzy.

Další změnou si projdou i nově questy. Ty by se dle slov vývojářů měly více přizpůsobit hráčům a měly by se stát opět zase více motivační pro jejich splnění. Další změnou si projde i systém vyhledávání karet. Ten nyní bude hledat slova nejen podle toho, jak se píšou, ale prý podle toho, jak je jako hráči slyšíme. To bude rozhodně dobrý krok vstříc nováčkům této hry, kteří se tolik ještě nevyznají ve složitých názvech.

A v budoucnu se prý ještě můžeme těšit na návrat arény, kde kombinujete dvě classy hrdinů, Tavern Brawlů ve stylu dungeon runu, a hlavně taky na nové legendární questy. Ale také spousty nových velkých eventů ve stylu Fire-fest E.V.I.L. Na více novinek, ve kterých se dozvíme například i všech 23 karet nebo vzhled všech šesti zbylých hrdinů, se můžeme těšit již 4. října.