Společnost Nuverse na příští rok připravuje multiplayerovou survival akci Earth: Revival, která byla nedávno představena a míří na počítače a mobily.

Děj hry se odehrává v roce 2112 na zpustošené a zničené planetě Zemi, jež je výsledkem mezigalaktického konfliktu se záhadným mimozemským druhem. Hráči budou jako přeživší války proti mimozemšťanům bojovat za znovuzískání Země a obnovení toho, co bylo ztraceno.

Titul má nabídnout jedinečnou kombinaci průzkumu otevřeného světa, boje se zbraněmi a silovou zbrojí a aspektů žánru survival. Hráči budou moci sbírat suroviny k výrobě zbraní, prohledávat divočinu kvůli přídělům potravin a stavět si vlastní chatrče.

K dispozici budou také náročné endgame aktivity, jako jsou PvE raidy, týmové turnaje, battle royale mód a smrtící boss battle eventy, a také možnost komunikovat s ostatními hráči v sociálních centrech a v divočině.

Vybírat budete z futuristických zbraní a brnění. V řeči čísel autoři slibují několik kategorií zbraní a desítky jednotlivých zbraní. Každá zbraň má mít dvě unikátní bojové schopnosti, stejně jako plně přizpůsobitelné nástavce, vylepšení, skiny a další věci.

Na cestě za znovuzískáním planety bude každého hráče doprovázet také Lydia, virtuální AI partnerka poháněná technologií NVIDIA Omniverse, která vám bude poskytovat podporu na bojišti i v misích proti mnoha nepřátelům.