Fanoušci série Need for Speed nejčastěji vzpomínají na Most Wanted a Underground 2. Velká část hráčů si pravidelně při oznámení nového dílu přeje remake Underground 2. Na ten zřejmě nedojde. EA by ale mohla překvapit a v příštím roce na trh uvést Need for Speed Most Wanted Remake.

S informací přišla dabérka Simone Bailly na Twitteru. Ta se v původním Most Wanted z roku 2005 postarala o partnerku seržanta Crosse (Dean McKenzie) hlídkujícího v ulicích. Příspěvek se rychle začal šířit internetem a dotyčná ho smazala. To komunitu vede k přesvědčení, že si pustila pusu na špacír a prozradila tajemství, které v Electronic Arts střežili.

Need for Speed: Most Wanted z roku 2005 nabídlo honičky s policisty v ilegálních závodech, stejně tak vizuální a výkonnostní úpravy vozidel.

Jeden návrat Most Wanted už tady byl, došlo na něj v roce 2012, ovšem bez příběhu. Teď by tedy v EA mohli chystat kompletní remake, možná ve stylu úspěšného remaku Dead Space. Protože právě na původní Most Wanted zdá se Bailly odkazovala.

Pokud si chcete zahrát poslední díl, tak loňské NFS Unbound je dostupné v plné verzi také přes předplatné EA Play na PC, PS5 a Xboxu Series X/S. EA Play je navíc součástí Xbox Game Pass Ultimated.