Pamatujete si strategii Majesty? Vynikala systémem nepřímého řízení. Svým jednotkám jste nerozdávali přímo rozkazy, museli jste si ke svým hrdinům najít cestu a oni vám museli plně důvěřovat. Z toho důvodu se nehrnuli do bitvy proti velké přesile. Stejné to bude v připravované středověké a fantasy real-time strategii Crown of Greed. V té musíte být chytří, rafinovaní a charismatičtí.

Jako dědic usednete na trůn Rodovie, mystické říše inspirovaní slovanskou mytologií. Abyste svůj lid dovedli ke slávě, budete se muset spolehnout na podporu svých věrných poddaných a odvážných hrdinů. Každého z nich řídí systém svobodné vůle a umělé inteligence. Každý z nich má mít také své priority. Někdo se nechá zlákat zlatem, jinému budete muset slíbit něco jiného. Bude pouze na vašich schopnostech, zda se podvolí vaší vůli.

Čekají vás autentické výzvy vládnutí, mise s procedurálně generovanými prvky, rozšiřování středověkého hradu a příběh zaměřený na záhadného a zlovolného draka působí spoušť napříč zemí. Jak můžete vidět na obrázcích, bojovat se bude proti nejrůznějším tvorům.

Vývojáři o Crown of Greed mluví jako o neobvyklé real-time strategii a lákají na demoverzi a playtesty. Obojí je neplánované na letošní rok, zatímco k vydání hry dojde někdy během roku 2025.