Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Dlouhé zimní večery a sváteční období můžete trávit ve společnosti skvělých her, jako jsou ty od české distributorské společnosti Playman, která k nám na trh dostává celou řadu lákavých kousků. Mezi nimi je také Cyberpunk 2077, včetně nové edice, kooperativní akce Gangs of Sherwood a střílečka Call of Duty: Modern Warfare III.

Cyberpunk 2077 si můžete pořídit samostatně, případně v nové Ultimate Edition. Ta obsahuje původní kyberpunkové dobrodružství a příběhové rozšíření Phantom Liberty. Vše hezky s českými titulky na PC, PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S. Tohle kombo vám umožní ponořit se do všech příběhů, které svět temné budoucnosti může nabídnout. Přitom objevíte město budoucnosti. Night City je po okraj naplněné aktivitami, zajímavými lokacemi a lidmi, se kterými se můžete setkat. A je na vás, kam půjdete, kdy tam půjdete a jak se tam dostanete. Staňte se legendou toho světa.

Gangs of Sherwood je kooperační akční hra pro 1–4 hráče odehrávající se v novém pojetí světa Robina Hooda. Díky moci Kamenů mudrců jsou vojska šerifa z Nottinghamu silná jako nikdy a lid Anglie je utlačován víc než kdy předtím... Hrajte za Robina, Marianu, bratra Tucka nebo Malého Johna, čtyři hrdiny s jedinečnými, plně přizpůsobitelnými herními styly, a vydejte se drancovat bohatství, které posléze rozdáte chudým. Od Sherwoodského lesa až po šerifův létající hrad vám cestu vpřed zatarasí hordy nepřátel. Kombinujte bojové styly různých hrdinů, abyste překazili tyranovy plány, mohli se utkat s efektivnějšími vojáky, hrozivými válečnými stroji a děsivými bossy, na které při svém postupu nevyhnutelně narazíte.

V Call of Duty: Modern Warfare III stojí kapitán Price a Task Force 141 proti té největší hrozbě. Ultranacionalistický válečný zločinec Vladimir Makarov umocňuje svůj vliv ve světě a nutí Task Force 141 bojovat jako nikdy předtím. Užijte si napínavou příběhovou kampaň pro jednoho hráče, zábavný multiplayer a vztahující zombie režim v Call of Duty: Modern Warfare III.

Všechny hry můžete koupit například na CZC.cz.