Pokud to ještě nevíte – k patnáctým narozeninám Indiana jsme vytvořili originální kolekci našeho vlastního merche. Můžete si tak zakoupit trička, mikiny, čepice, polštářky, hrnečky a mnoho dalšího. Dali jsme si na tom všem opravdu záležet, a tak byste si to neměli nechat ujít. Ale pozor, možnost objednávek končí 30. 4.! 

JAK MERCH VZNIKL?

Na realizaci nápadů našeho merche jsme pracovali více než rok. Vybírání materiálů, příprava designů, výroba jejich vzorků, testování a porovnávání – každému z těchto kroků jsme věnovali speciální pozornost. Chtěli jsme totiž vyrobit věci, které budeme my sami rádi nosit a používat. A které vy budete milovat. Myslíme si, že se nám to podařilo a že si náš merch oblíbíte stejně jako my. Pojďme tedy společně omrknout, co můžete ukořistit pro sebe!

MIKINY

Stylové hoodie mikiny v černé a červené barvě s kontrastními prvky a s motivem naší raketky. Na e-shopu je najdete ve verzi pro holky i kluky, takže můžete udělat radost nejenom sobě, ale i svojí drahé polovičce. Stylový potisk je na přední i zadní straně a pyšní se raketou s motivem ohně a kouře. Motiv ohně zdobí dokonce i rukávy a na srdci pak najdete náš znak v podobě Indian raketky. Zajímavé nám přijdou kontrastní prvky, jako vnitřek kapuce, zip a tkaničky. Všechny mikiny jsou z velice příjemného materiálu, na vnitřní straně jsou jemně počesané a skvěle se nosí. Mikinu si můžete vybrat tady.

TRIČKA

Připravili jsme celkem tři druhy triček. Prémiové černé tričko Indian Black je vyrobeno z výběrové 100% bavlny 160g SUPIMA® s extra úpravou pro vyšší komfort. Dostupné je ve střihu pro kluky a holky. Zde pozor, dámské tričko má oproti pánskému tričku projmutý střih zvýrazňující siluetu a kratší rukávy. Potisk v motivech Indian Rocket Edition podobný potisku mikin je vysoce odolný a najdete ho na břiše i zádech. Na srdci je umístěn náš znak v podobě raketky, za krkem se pak skrývá drobné logo Indian. Trička najdete tady.

Druhé tričko červené unisex tričko s kontrastními prvky na límci a rukávech. Je taktéž vyrobeno ze 100% bavlny, nicméně materiál nemá prémiovou úpravu jako v případě trička Indian Black. I toto triko je ale v super designu, který bude skvěle ladit k mikině – potisk je na zádech, břiše, krku a malé logo i na srdci. Provedení je zde společné unisex – tzn. jeden střih vhodný pro dámy i pány.

Třetí tričko jsme udělali pro ty, pro které jsou ta první dvě trika moc drahá. Triko Indian Basic má totiž jen cenovku 299 Kč. Ano, materiál zde sice není luxusní bavlna s prémiovou úpravou, přesto jde stále o normální triko ze 100% bavlny (a žádný levný šmejd). Rozdíl je především v potisku – jediný potisk, který na triku je, je malé logo na srdci – bude tak vyhovovat všem minimalistům. Triko je opět v unisex provedení.

KŠILTOVKA

Originální pohodlná černá kšiltovka s technologií Flexfit, díky které vám bude skvěle sedět na hlavě. Vybrat si můžete verze s rovným či prohnutým kšiltem, podle toho, jakou nosíte radši. Perfektně doladí každý váš outfit a oceníte ji v létě i v zimě. Čepice na čele má plastickou 3D výšivku se znakem Indian raketky a na bocích ji z každé strany zdobí tříbarevná výšivka s motivem ohně a kouře. Ulovit si ji můžete tady

POLŠTÁŘEK A PONOŽKY

Čas na Netflix a chill nebo odpoledního šlofíka? Stačí nasadit pohodlné Indianské ponožky, sáhnout po Indiánském polštářku a relax může začít.

Polštářek má rozměry 40x40 cm a zdobí ho oboustranný design – na jedné straně najdete znak Indian raketky, na druhé straně pak motiv ohně a kouře. Navíc je antialergenní, uvnitř se totiž nachází polyesterové duté vlákno, které dobře propouští vzduch. Také má vysokou objemovou stálost, takže podporuje zdravý spánek. Povlak lze jednoduše sundat a obě části odděleně vyprat.

Pokud by na vás byl polštářek moc drahý, připravili jsme verzi, kde si můžete zakoupit jen potah bez výplně.

A ponožky? Nepostradatelný kousek pro každého fanouška, kterým můžete obdarovat nejen sebe, ale i kamaráda či kamarádku! Tyto ponožky jsou navíc nejen hezké, ale i pohodlné. Byly kompletně vyrobeny v České republice a zdobí je vyplétaný grafický motiv raketky. 

LÁHEV, HRNEK A DALŠÍ DOPLŇKY

Nedáte ani ránu bez kafe nebo rádi sportujete? I pro tyto případy nabízí náš merch jak stylový hrnek, tak praktickou láhev do fitka či na cesty.

Velký hrníček o objemu 480 ml se pyšní matnou červenou glazurou a jemným pískováním ve stylu Indian raketky. Logo tedy není natištěné a pískování mu propůjčuje plastický 3D efekt. Glazurování i pískování hrnku je vyhotoveno v České republice a nabízí tedy vysokou kvalitu. Navíc dodáváme červený hrníček v designové dárkové krabičce, takže je vhodný nejen na pití, ale i k vystavení na poličce pro sběratele.

Nabízíme ale i menší a levnější hrneček v černém provedení. Jeho objem je 380 ml a není k němu dárkové balení – přesto na pití bude sloužit dobře a jeho cenovka je sympatických 349 Kč.

Stylová černá termoláhev nabízí objem 500 ml, je vyrobená z nerezové oceli a zdobí ji laserovaný motiv Indian raketky. V létě pití udrží perfektně studené, v zimě si do ní můžete udělat horký čaj. Díky dvoustěnné vakuové izolaci vydrží izolační efekt až 8 hodin (v závislosti na okolní teplotě). Láhev dodáváme také v dárkovém balení vhodném pro všechny sběratele.

Připravili jsme také psací sadu – skládá se z papírového bloku s potiskem na přední a zadní obálce a dvou propisek s laserovaným logem Indian. Aby vám propisky dlouho vydržely, přikládáme k nim navíc i dvě náhradní náplně!

Kolekci merche jsme doplnili i o další praktické doplňky, kterými můžeš udělat radost sobě i kamarádům – najdete mezi nimi placky s protimagnetem nebo samolepky, které je možné vystavit či nalepit třeba i na auto.

Nevíte, který kousek vybrat? Všechny pohromadě je najdete na e-shopu tady. S rozhodováním ale moc dlouho neotálejte, předobjednávky končí už ve neděli 30. dubna! Další dostupnost merche bohužel nemůžeme slíbit, proto si raději vyberte už teď. Na dodání merche se můžete těšit již za měsíc, čili koncem května.

Pokud jste se na merch již dívali dříve, možná vás bude zajímat několik novinek. Pro objednávky nad 3500 Kč (160 Euro) nabízíme dopravu zdarma. Ti, kdo si již dopravu zaplatili, dostanou od nás jako náhradu malý dárek. Nově také umožňujeme dopravu přes službu Zásilkovna, o kterou jste nás žádali.

Pokud jste si již něco objednali a chcete doobjednat další produkt, nebojte se, že byste museli platit dopravu znovu – v rámci předobjednávek můžete zadat v pokladně kód, který vám cenu dopravy odečte. Kód je: SecondOrderFree2023