Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Ve spolupráci s obchodem Smarty.cz pro tebe máme slevu na všechna interní a externí SSD od Samsungu, stejně tak na všechny paměťové karty i flash disky.

Chceš slevu? Stačí zadat speciální kód INDIAN10 na Smarty.cz a máš desetiprocentní slevu. Akce platí do 1. září 2024.

Co si koupit? My doporučujeme interní SSD 990 PRO s chladičem. Tahle vlajková loď od Samsungu s RGB podsvícením je ve třech kapacitách (1 TB, 2 TB a 4 TB), má skvělou rychlost čtení (7450 MB/s) i zápisu (6900 MB/s). A co je nejlepší, můžeš ho dát do PlayStationu 5 a rozšířit si úložiště na své herní pecky, aniž by utrpěla rychlost načítání her. Navíc teď k SSD získáš dárek v podobě dárkové karty v hodnotě 500 až 2000 Kč k nákupu v PlayStation Store.

Pokud hledáš externí SSD, tak je tady T7 Shield. Jde o vysoce odolný disk pro každé dobrodružství. Zvládne pád až ze tří metrů a poradí si s prachem i vodou. Navíc ho kromě PC a notebooků můžeš připojit k chytrým telefonům, včetně iPhonu 15, nebo herním konzolím. I tady je dárek, a to v hodnotě 699 až 999 Kč.

Samsung má také ideální paměťové karty do dronů, akčních kamer nebo mobilů a tabletů. S paměťovými kartami PRO Plus nehrozí, že bys dlouho čekal na nahrání. Rychlost čtení mají 180 MB/s. Karta je odolná proti vodě, teplu, magnetu, rentgenovému záření, pádům a onošení. Potěší, že v balení najdeš USB adaptér.

Na závěr ti doporučíme USB-C flash disk s kapacitou 64 GB, 128 GB nebo 256 GB. Dávno jsou pryč doby, kdy taková fleška stála tisíce korun. Ta s nejmenší kapacitou je teď jen za 199 Kč a má rychlost čtení až 400 MB/s. Díky tomu stáhne 4GB soubory za pouhých 11 sekund.

Samsung toho má ale mnohem více, tak mrkni na Smarty.cz a vyber si.