To, že uniknou informace o nějakém pokračování nebo titulu ze slavné série se stane poněkud často. To, že se to stane hned pro dva takové projekty už je méně časté, ale přesně takový scénář nastal pro sérii Persona a vývojářské studio Atlus. Oba projekty by ale mohly fanoušky vážně potěšit.

Tím pro většinu pravděpodobně zajímavějším bude Persona 3 Reload. Dle nyní již smazaného oficiálního instagramového příspěvku by se mělo jednat o plnohodnotný remake s moderními mechanikami a vylepšeními.

Uniklý trailer také klíčově ukazuje fakt, že vydání hry je v plánu na začátek příštího roku a bude dostupná už od prvního dne v Game Passu.

Druhým uniklým projektem série je návrat do prostředí Persony 5 pomocí druhého spin-offu. Persona 5 Tactica, strategické RPG, kterého se máme dočkat 17. listopadu/novembra letošního roku a opět od prvního dne na Game Passu.

Dle neověřených informací jinak prominentního leakera na scéně JRPG, Im A Hero Too, to nejsou všechny projekty Persony aktuálně ve vývoji. Více detailů, možná i o tomto dalším projektu, se s největší pravděpodobností evidentně dočkáme na konferenci Microsoftu tuto neděli (kompletní rozvrh zde).

Další novinky okolo Summer Game Festu a „ne-E3“ najdete v našem aktuálním přehledu.