Prostřednictvím krátkého videa a nových obrázků můžeme znovu zavítat do Řecka. Tvůrci kamionového hitu Euro Truck Simulator 2 nás tentokrát zvou na hraniční přechody. Cesta do Řecka povede přes šest hraničních přechodů. České studio SCS Software nám dnes ukazuje tři z nich.

Prvním je Kakavia. Jde o hlavní hraniční přechod mezi Řeckem a Albánií. Vývojáři tvrdí, že ho pečlivě vymodelovali tak, aby přesně odrážel jeho skutečný protějšek. Po celé oblasti je roztroušena řada menších detailů, které zachycují skutečnou podstatu místa, například budova s celními předpisy umístěná uprostřed přechodu.

Hraniční přechod Níki – Medžitlija se nachází na trase E65 a spojuje Řecko se Severní Makedonií. I tento přechod byl upraven tak, aby se dokonale podobal svému reálnému protějšku. Historicky se jednalo o nejjižnější hranici Jugoslávie.

Makaza – Nimphaia je hraniční přechod mezi Řeckem a Bulharskem. Tento horský průsmyk vyniká jako jeden z nejmenších hraničních přechodů ve hře, který měří na délku jen něco přes 100 metrů. Hranice a její okolí jsou rovněž vytvořeny na míru.

Kdy se do Řecka s virtuálním kamionem vypravíme, to v současné době nevíme. SCS Software nadále neoznámili datum vydání rozšíření mapy o Řecko.