Čas od času se objeví nějaký leak, nějaký únik, který zní dostatečně pravdivě natolik, aby se nad ním člověk mohl zamyslet a zapřemýšlet, jak by to vypadalo, kdy by se skutečně potvrdil. Něco takového se stalo na 4chanu s údajnou novou hrou ve vývoji - Marvel's Daredevil.

Únik samozřejmě pochází od anonymního uživatele, který říká, že informace získal od někoho, kdo mu již dříve řekl o Marvel's Spider-Man od Insomniac Games a Marvel's Avengers od Crystal Dynamics a Square Enix.

V samotném textu tvrdí, že Daredevil (nebo Marvel's Daredevil) má být příběhová singleplayerová hra, jež vyjde exkluzivně na konzole příští generace a PC buďto ke konci roku 2021 nebo v roce 2022.

Zasazením by mělo být moderní Chicago s temnou noir atmosférou a zaměřením na boj zblízka podobnému tomu ze série Batman: Arkham nebo Mad Maxe. Včetně schopností na cooldown, které by mělo jít upravovat přes strom dovedností.

K dispozici také má být echolokace fungující podobně jako Detective Mode v případě Batman: Arkham série, která v otevřeném světě nabídne nápovědy a ukáže dostupné aktivity, zatímco v boji zpomalí čas.

Záporákem by pak měl být Bullseye, který je starší než jeho postava běžně je, ale zároveň by měl být docela nováčkem, zatímco samotný Daredevil už má být tak trochu veteránem.

Dále se mluví o rozsahu mapy - Chicago, po němž máme mít možnost cestovat až na výjimky pouze v noci s měnícím se počasím pouze v závislosti na misi, má disponovat rozlohou 104,5 kilometrů čtverečních. To je velikost srovnatelná buďto s o něco menším světem Assassin's Creed IV: Black Flag, nebo naopak o něco větším světem Zaklínače 3.

Informací docela dost, přičemž se jejich pravdivost v zásadě nedá ověřit jinak, než pouhým vyčkáváním. Na konci je zároveň bonusový leak s tím, že je v extrémně raném vývoji dokonce Marvel's Wolverine, který by se měl hrát podobně jako nejnovější God of War. Jeho čas má ale nadejít až za nějaké dva tři roky.

Je tohle všechno tedy jenom sen nějakého fanouška? Dost možná. Je to i náš sen? Dost možná…