Kreativní ředitel nedávno vydaného The Division 2, Julian Gerighty, vyslal do světa tweet, který se začal rychle šířit a hernímu světu zvěstoval (první) oficiální prohlášení, že nový díl stealth série Splinter Cell je ve výrobě a bližších informací bychom se měli dočkat za měsíc v rámci akce E3. Kdo by to nebral, když se vezme v potaz fakt, že poslední Splinter Cell vyšel už v roce 2013. A ačkoliv se fanoušci stihli rychle nabažit, měli by se spíše znovu uklidnit: Gerighty údajně kecal.

Tweet samotný se dočkal necelé tisícovky retweetnutí a zanedlouho po jeho zveřejnění Gerighty zažádal, aby lidé přestali tweet šířit; že by mohl jít tzv. na kobereček. Samotný Ubisoft naneštěstí práce popřel, přičemž podotkl, že Gerighty a jiní kreativní ředitelé (na fotkách přítomní Dan Hay a Roman Oriola) rádi vtipkují. V tuto chvíli se žádného oznámení nemáme dočkat.

Jestli se Gerighty omylem prořekl a Ubisoft pouze chce, aby se nový Splinter Cell do E3 udržel pod pokličkou, zjistíme za pár týdnů. Ovšemže bychom se nezlobili, kdyby se tam nakonec ukázal, že jo?