V popředí francouzského giganta Ubisoft stále sedí Yves Guillemot. Jeden z původních spoluzakladatelů a současný generiální ředitel. Ten se rozhodl pro oficiální blog své vlastní firmy dát rozhovor, který probírá hned několik různých témat.

Kromě toho, že jde především o nálož sebelichotivých poznámek o tom, jak Ubisoft dokáže přinést jedny z nejlepších zážitků vůbec, zmínil Guillemot mezi řádky i jednu zajímavou informaci. Na dotaz toho, zda Ubisoft po Assassin's Creed Mirage plánuje více podobných titulů – respektive kombinaci těch menších s většími – odpověděl následovně:

Zaprvé: hráči se mohou těšit na remaky, které nám umožní vrátit se k některým hrám, které jsme vytvořili v minulosti, a modernizovat je. V určitých našich starších Assassin's Creed hrách jsou světy, které jsou stále nesmírně bohaté.

Černé na bílém tak konečně máme oznámeno, že kromě následujících dílů – tedy Assassin's Creed Shadows, Codename Hexe a multiplayerovém Codename Invictus – se Ubisoft vrátí i ke starším titulům. Už nějakou dobu se šušká o remaku dodnes populárního pirátského Assassin's Creed IV: Black Flag a rovněž také zcela prvního dílu série, který si to dle mnohých zaslouží vůbec nejvíce.

Ubisoft má však mnoho možností, po kterých dílech sáhnout. Tak uvidíme, o jaké jde. Jisté dle Guillemotovy odpovědi je, že půjde o více titulů/remaků.