Jak divákům Twitch „vyhověl“ tentokrát? Streamovací gigant přichází s další možností, jak navrátit peníze z čerstvě zakoupeného odběru. Ale je to opravdu vhodná možnost?

Twitch podporuje pravidlo vrácení peněz za poskytnutý odběr do 10 minut od zakoupení. To dává smysl, pokud je váš důvod třeba nechtěná koupě. Jenomže mezi možnosti pro vrácení peněz se nyní přidala další, a to že vámi obdarovaný streamer dostatečně neinteragoval. Například vám dostatečně nepoděkoval a neoslovil vás přezdívkou. Na jednu stranu si řeknete, že je poděkovat důležité, což samozřejmě většina dobrých streamerů dělá, ale známe internetové trolly, kterých je na Twitchi dostatečně. Tahle možnost jim vysloveně nahrává.

Streameři se ohrazuji proti tomuhle pravidlu, mnohdy musí být soustředění na hru a nedokážou hned zareagovat na poskytnutý odběr, což pokud máte sledujících v řádu tisícovek je naprosto pochopitelné.

Přečtěte si také: Rýsuje se další hit Steamu. Po Valheimu přichází Loop Hero

Po nedávném ohlášení nevhodných slovíček, která se nemají používat na Twitchi, je tohle vysloveně další dráždění streamerů. Za poslední rok je právě kvůli takovým rozhodnutím na Twitch poukazováno stále víc a víc. Některé věci by měly být prostě na daném streamerovi a jeho publiku. Co myslíte?