K hojnému počtu dodatečných balíčků Train Sim World 4 se tento týden přidá další. Ve čtvrtek vyjde Wiener Neustadt - Mürzzuschlag Route Add-On, který láká na průzkum první skutečné horské železnice na světě. Jako strojvedoucího váš čekají vrcholky rakouského alpského terénu, známý průsmyk Semmering ve výšce 984 metrů nad mořem a dole historické Vídeňské Nové Město.

„Z prostorné kabiny slavného vlaku ÖBB 1116 ‚Taurus‘ a elegantního vlaku ÖBB 4024 splyňte s drsnými vrcholky na trati Semmeringbahn, která je na seznamu světového dědictví UNESCO. Trať mezi Mürzzuschlagem a Gloggnitzem, postavená před 170 lety, byla první horskou železnicí se standardním rozchodem v Evropě. Trať, na níž se plynule snoubí příroda s technikou, prochází průsmykem mnoha klopenými zatáčkami, více než tuctem tunelů a ikonickými mosty a viadukty,“ popisuje novou trať tisková zpráva.

Z pohledu čísel vás čeká 68 kilometrů, pět poutavých scénářů a autentický jízdní řád. Wiener Neustadt - Mürzzuschlag Route Add-On vyjde 18. dubna/apríla na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One.