Jak jsme v pátek upozorňovali, tak se dnes stalo. Český tycoon Mashinky obohatila nová aktualizace, která přináší 16 silničních vozidel. Ty si můžete prohlédnout ve dvouminutovém traileru.

V pořadí jde o třetí rozšíření s vozidly. Tohle se zaměřuje na nová nákladní vozidla, kamiony a autobusy. Ve videu můžete vidět nové autobusy, stará nákladní vozidla, kamiony, vejtřasky i modernější stroje pro přepravu všelijakého materiálu. Fanouškům udělali radost zejména nákladní automobily na přepravování vápence, oceli, cementu nebo písku.

Také došlo na opravu chyb a problémů. Například opraveny animované dveře depa, připojení lokomotivy do jiné soupravy ji už správně odstraní ze sdílených seznamů tras, opraveno oříznutí tlačítek filtru podle nákladu i okně depa a opravena nesprávná klávesová zkratka v režimu řidiče.

Honza Zelený nyní pracuje na finální epoše, která se bude věnovat blízké budoucnosti. Nejprve by ale rád do hry přidal zbytek vozidel a letadel.

Mashinky jsou dostupné v předběžném přístupu na Steamu a obsahují české titulky. V současné době se hra prodává za 22,99 eur (565 Kč).