Star Citizen France upozornilo na nová videa pro připravenou hru Squadron 42. První trailer nám ukazuje, jakými pokročilými technologiemi hra disponuje a jak dokáže převést známé filmové hvězdy do virtuálního světa Star Citizen. Připravte si dobrý zrak, protože rozdíl skoro nepoznáte.

Mezi herce převedené do hry prostřednictvím Lumberyard Engine patří například Mark Hamill, Gary Oldman, Henry Cavill, Gillian Anderson, John Rhys-Davis, Liam Cunningham, Mark Strong, Craig Fairbrass a Ben Mendelsohn. Ve hře vypadají opravdu úžasně a pokud někdy vyjde, jenom díky tomuto hereckému obsazení získá dost plusových bodů.

Pro ty, co o Squadron 42 nikdy neslyšeli, jde o singleplayerovou hru s velmi podstatným elementem příběhu a zasazenou do stejného universa jako Star Citizen. Prakticky jde o takový singleplayerový režim pro Star Citizen, který vyjde jako samostatná hra. Oba projekty dokonce využívají stejných technologií.

Pokud jde o Star Citizen, dočkali jsme k němu taktéž nového videa, tentokrát od Digital Foundry. Sice je o pár minut delší, ale zato se o vývoji hry dozvíte pár zajímavých novinek.

Squadron 42 ani Star Citizen zatím nemá žádné datum vydání. Vývojáři však plánují spustit betu Squadron 42 ve třetím čtvrtletí roku 2020. Bohužel je zde šance, že beta bude posunuta. Přece jenom, oba projekty jsou ve vývoji už opravdu dlouho a za tu dobu je potkala spousta odkladů. Jo, hezké postavy jsou super, ale když se finální hry nedočkáme, budou nám celkem k ničemu.